Sollicitatieprocedure in vogelvlucht

Als jouw sollicitatiebrief voldoende aanknopingspunten biedt om nader kennis te maken, krijg je van ons een uitnodiging voor een gesprek en daarbij een formulier waarop je alvast een aantal gegevens kunt invullen.

Selectiegesprekken

Tijdens het eerste, oriënterende gesprek bekijk je samen met één van onze leidinggevenden en een teamlid of jullie denken dat er een mogelijke match is. Als dat het geval is, nodigen we je uit voor een meeloopdag.

Meelopen

Tijdens de meeloopdag ga je op pad met een senior medewerker. Zo krijg je een goed beeld van de baan en van onze organisatie. En wij krijgen een goed beeld van jou. Als we samen vinden dat de match er inderdaad is, dragen we je aan het directieteam voor als kandidaat.

Voordracht

Na je voordracht als kandidaat nodigen we je uit voor een tweede gesprek, met een directielid.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Na dit tweede gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit gesprek voer je met een medewerker van de afdeling HRM. Tijdens het gesprek vul jij het eerste deel van het indiensttredingsformulier in en de HRM-medewerker het tweede deel. De gegevens op het formulier vormen de basis voor de (eventuele) uiteindelijke arbeidsovereenkomst.

Benoeming

Hierna beslissen we definitief of we jou als nieuwe medewerker welkom gaan heten. Als dat het geval is, krijg je daarvan mondeling bericht en wordt jou gevraagd of jij op het aanbod in wilt gaan. Ben jij ook positief? Dan ondertekenen jij en de HRM-medewerker het eerder ingevulde indiensttredingsformulier en stellen we het definitieve contract voor je op.