Werk

Als klanten in rustiger vaarwater zijn gekomen, zoekt Stichting OnderDak naar een passende en zinvolle daginvulling. Ons doel is een verder stijgende lijn voor de klant en voor de mensen om hem of haar heen. Dit traject vraagt veel aandacht en inzet van iedereen die erbij betrokken is. Maar een lange adem loont: wie volhoudt, bouwt mee aan een betere toekomst voor onze klant.

Op het gebied van werk wordt Stichting OnderDak ondersteund door onder andere WMO, UWV en Jobcoach. Daarnaast hebben we een eigen dagbestedingsproject, gericht op toeleiding naar werk.

Dagbesteding

Stichting OnderDak biedt verschillende vormen van dagbesteding. De persoonlijke begeleider bespreekt samen met de klant welke plek het meest geschikt is. Persoonlijke interesse en leerdoelen spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze.

Binnen Stichting OnderDak

• De Loods: een mooie plek voor houtbewerking, licht productiewerk, kunstzinnige vorming en toneel & theater.
  • Klussenbedrijf
    – helpen bij verhuizingen
    – kleine reparaties aan/in woningen
    – tuinonderhoud
    – schoonmaakwerkzaamheden
    – opruimwerkzaamheden
  • Interne opleiding tot ervaringsdeskundige bij Stichting OnderDak

Buiten Stichting OnderDak

Biedt ons eigen programma niet wat de klant zoekt? Past dagbesteding in de horeca bijvoorbeeld veel beter? Dan gaan we daar naar op zoek! Wij kennen de bedrijven die onze klanten een warm hart toedragen en vinden daar graag opnieuw een plek op maat.