Geld

Voor de verrekening van de zorg- en woonkosten van onze klanten hebben we contacten met gemeentes, sociale wijkteams, woningbouwverenigingen, uitkeringsverstrekkers en particulieren.

Bewindvoering

In sommige gevallen vraagt de financiƫle situatie van een klant extra aandacht. Wij adviseren dan de hulp van een bewindvoerder of curator in te roepen, maar de klant kan hier niet toe worden verplicht. Lees meer over bewindvoering.

Kiezen voor een kantoor

De klant heeft de vrijheid zelf een kantoor te kiezen, maar onze voorkeur gaat uit naar de (kleinere) bewindvoeringskantoren waar wij regelmatig mee samenwerken.

De voordelen:

• Kleinschalig -> in staat om klantgericht maatwerk te leveren
  • Bekend met de complexe problematiek -> kennis van de mogelijkheden enĀ wensen van de doelgroep
  • Individuele aandacht -> programma-op-maat voor groei naar meer financiĆ«le zelfstandigheid

In alle gevallen is er nauw contact en overleg tussen Stichting OnderDak en de bewindvoerder of curator.